Over ons

Bram van de Ven, eigenaar van Ventastic Design, begon in 2016 aan zijn onderneming nadat hij al een aantal jaren ervaring op heeft kunnen doen in PR, Marketing, SEO, Reclame, Webdesign en Webhosting. Het is hedendaags uitgegroeid tot een leuke onderneming waarbij hij mensen voor een scherp tarief helpt aan online- of offline media. Specialiteit is en blijft webdesign middels zijn vaste huisprogramma Divi van Elegant Themes. Een breed pakket waarbij vele creatieve mogelijkheden zijn om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant. Websites die Bram ooit gemaakt heeft zijn te vinden in de portfolio.

Ventastic Design heeft zich in de laatste jaren goed kunnen specialiseren in het complete proces. Denk aan het maken van huisstijlen, websites en logo’s. Samen met onze partners waar wij mee samenwerken bereiken wij goede resultaten en zorgen we er voor dat de klanten 100% tevreden zijn. Ben je 99% tevreden? Dan zorgen we dat die 1% ook goed komt. Zo blijven wij altijd ons eigen focussen op de klant zijn wensen.

Het proces om tot media te komen is een uitdaging. We hebben daarom goede input nodig van de klanten. Heeft een klant nog geen idee wat hij wilt,  dan kan dat een wat grotere uitdaging worden maar ook dan hebben wij onze tools daar voor. We maken eerst een vrijblijvende afspraak waarin we jouw  wensen en ideeën bespreken, wij geven aan wat we kunnen doen en hoe het proces gaat lopen. Na dit gesprek krijg je een vrijblijvende offerte in je e-mail en mag je vertellen wat je wel en niet wil hebben.

Wanneer je het eens bent met de offerte zetten we de samenwerkingshandtekening en gaan we aan de slag. Betalingen hoeven niet direct in een keer, daar zijn we zeer flexibel in. Het proces moet een plezier zijn voor zowel de klant, als voor ons. Vertrouwen staat hoog in het vaandel en afspraken komen we na. Deadline is deadline. Wekelijks houden we contact over de voortgang van het proces en je krijgt indien gewenst inlogcodes om de voortgang te kunnen volgen.