Registratie

Waar laat je nou een website registreren? Waar laat ik nou een website maken? Kan ik het eigenlijk ook zelf? Het zijn vragen die wij dagelijks krijgen van onze klanten. Heel eerlijk? Heb je het nog nooit gedaan, maar denk je dat je het kan? Doe het dan! Je leert er onwijs veel van en je kan je eigen persoonlijke twist er aan geven. 

Toch zijn er veel mensen die er tegen op kijken omdat het ontzettend veel werk is. Wij nemen graag deze zorgen uit je handen en willen voor jou een professionele uitstraling neer zetten. Met tekstschrijvers, designers en technici kunnen wij zorgen voor een veilige omgeving waar jij jouw boodschap op kan verkondigen.

Het begint altijd met een domeinnaam. Een domeinnaam is eigenlijk een ander woord voor websiteadres. Ieder adres is uniek en is helemaal van jou zelf. Het is daarom dus niet mogelijk voor anderen om een bestaand domeinnaam te nemen. Aan een domeinnaam koppel je een hostingpakket en maak je persoonlijke e-mail aliassen.

Belangrijk is dat je eerst controleert of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Heb je daarna interesse in een van onze diensten? Vul dan vrijblijvend het registratieformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Prijzen op deze pagina zijn inclusief 21% btw.

.nl

€9 per jaar

.be

€12 per jaar

.eu

€15 per jaar

.com

€19 per jaar

Koppelen aan hostingpakket

Je hebt hosting nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam. Door het uploaden (versturen van bestanden naar een server) van je website naar je hosting pakket. Bij ons word je website bereikbaar voor iedereen.

Wanneer je een eigen domeinnaam hebt waarmee je wilt e-mailen heeft je ook hosting nodig. E-mails die naar je e-mailadres worden verzonden, worden opgeslagen op je hosting pakket.

Bij ons zijn de jaarlijkse kosten ieder jaar hetzelfde. Dit is bij veel bedrijven niet. Heeft u andere wensen voor een pakket? Contacteer ons dan voor de kosten.

Standaard Hostingpakket

 • .nl Domeinnaam
 • 1 mogelijk e-mailadres (750 mb opslagruimte)
 • 1 mogelijke database
 • Genoeg ruimte voor 1 website
 • Een snelle server voor je dataverkeer
 • SSL Certificaat

€69,95 per jaar

Indien het standaard pakket voor u niet geschikt lijkt, neem gerust contact op voor een Hostingpakket op maat.

Onderhoudsabonnement

Een auto moet jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen, anders rijd hij niet meer. Zo geld dat ook voor websites. Met een onderhoudsabonnement worden de belangrijkste updates geïnstalleerd en de beveiliging aangescherpt. Je krijgt hier maandelijks 1 werkuur bij cadeau. Handig als je af en toe een aanpassing wilt doen en daar zelf geen kennis of weinig tijd voor heeft.

Het pakket bestaat uit de volgende taken:

 • Update’s en Plugin’s
 • Beveiliging van CMS
 • Back-ups (website data + database)

€ 50,- per kwartaal

Extra Opties

Logo Pack (€ 249,95)

Inclusief 3 correctie ronden

Ontwerp visitekaartjes (€ 69,95)

Inclusief 3 correctie ronden

Registratieformulier
  Wil je een hostingpakket?